RE-CONSTRUCTION

ANALIZĂ DE PORTOFOLIU


Apel pentru Workshop-ul analiza de portofoliu
Artistilor interesati sa-si prezinte lucrarile intr-un context artistic international li se ofera posibilitatea sa se intalneasca cu comisia de evaluare, sa obtina un feedback profesional in urma discutiilor deschise, sa initieze si sa-si creeze noi contacte care le vor largi perspectivele.
Fiecare aplicant dispune de o prezentare interactiva de 15 minute cu comisia de evaluare.
Studentii la arte plastice si artistii debutanti sunt invitati sa isi trimita dosarele de concurs sau un portofoliu in format digital care sa contina o selectie foto a celor mai reprezentative lucrari, un scurt cv si un statement. Aplicantii trebuie sa mentioneze:
Numele si prenumele/ titlul lucrarii/anul/suportul pe care a fost realizata lucrarea.
Nu se percep taxe pentru aplicatie. Aplicatie trebuie trimisa pe adresa Str. Luiggi Galvani, nr. 61-63, sector 2, cod postal 020361, Bucuresti, cu mentiunea Analiza de Portofoliu.
Inscrierile se pot face pana la data de 1 august 2008.

PARTICIPANŢI SELECTAŢI

- Chircă Ana Maria
- Lia Bira
- Raluca Preda
- Stefania Becheanu
- Corina Vasile
- Paul Popa
- Saşa-Liviu Stoianovici
- Popescu Sever
- Carmen Dobre
- Cristina Diana Ardelean
- Michele Bressan
- Andrei Georgescu

Apel pentru Workshop-ul de critica de arta

Adam Budak
Curator la Kunsthaus Graz am Landesmuseum Joanneum.

Adam Budak locuieste in Graz si in Cracovia si este in prezent curator la Kunsthaus Graz am Landesmuseum Joanneum din Graz, Austria. A studiat teatrul la Universitatea Jagiellonian din Cracovia si istoria si filosfia artei si arhitecturii la Univarsitatea Central Europeana din Praga. Preda ca profesor invitat la Institutul Superior de Arte Frumoase din Ghent si la Institutul de Teatru Kunstuniversität din Graz. Recent Budak a infiintat un program de studii postuniversitare de teorie si practica curatoriala la Institutul de Istoria Artei Jagiellonian, Univeristatea din Cracovia. Adam Budak a fost curator pentru Architectures: Metastructures of Humanity, Morphic Strategies of Exposure, Pavilionul Polonez pentru cea de a noua editie a Bienalei de Arhitectura de la Venetia, 2004. A lucrat cu artisti renumiti precum John Baldessari, Cerith Wyn Evans si Monika Sosnowska, si a fost curatorul unui numar mare de expozitii internationale. Proiectele sale recente includ Protections. This Is Not an Exhibitionrealizat impreuna cu Christine Peters şi Volksgarten. Budak este unul din curatorii de la Manifesta 7.